nyár

nyár

2012. november 10., szombat

Idén nagy divat lett a kötött holmi / Wellness Cafe/

A tél legtrendibb sapkái és sálai – árakkal és lelőhelyekkel

Az idei téli sál- és sapkatrendet a szélsőségek jellemzik: az elegáns kalaptól, az usánkán át a hippis virágos sálig most szinte minden megtalálható a kifutókon.
Jaksa Petra
2010. 12. 02.
Az idei téli szezon mindenkinek kedvez: legyen romantikus, sportos vagy elegáns a stílusod, biztos, hogy találsz kedvedre valót a trendi sapkák és sálak között.
Kötött
Talán a legegyszerűbb és legpraktikusabb a kötött sapkák és sálak választása, hiszen nem csak melegek, de tavaly tél óta ott vannak a kifutókon. Hordhatod casualhez, de idén akár elegáns irodai viselethez is. Most különösen nagy divat a kötött nyakmelegítő, melyet a sállal ellentétben elég, ha belebújtatod a fejed és máris óv a hidegtől. Egy színes kötött svácisapkával, derékban karcsúsított vagy övvel díszített szövetkabáttal is csinos lehetsz.
Wellness Cafe tipp: kötött svájcisapka Zara (3595 Ft), kötött sapka Mango (5595 Ft), bézs kötött sapka Pull and Bear (2995 Ft)
Romantika és elegancia
Ha azt szeretnéd, hogy kislányos bájod kerüljön felszínre, válassz a romantikus, csipkés sálak közül. Részesítsd előnyben a világos, natúr árnyalatokat – ha sötétbarna vagy fekete a hajad, nem csak trendi, de nagyon ízléses is leszel egy halványrózsaszín vagy krémszínű csipkesálban. Ehhez azonban mindenképp szövetkabátot viselj. A kalapok most reneszánszukat élik! Egy maszkulin, mégis kecses fekete kalap a te ruhatáradból sem hiányozhat.
Wellness Cafe tipp: krémszínű masnis kalap Zara (5595 Ft), klasszikus fekete kalap Pull and Bear (2995 Ft), bézs csipkesál Zara (13 995 Ft)
Szőrme és a hippik virágai
Bizony, még mindig tart a hippi őrület, és újra hódít a szőrme is. Felejtsd el a vacogást, húzz inkább egy trendi usánkát, és szállj szembe a hideggel! Nem csak divatos leszel, de idén télen a megfázást is elfelejtheted. Szintén csinos lehetsz egy színes, virágos sállal, de az ősz nagy slágerével, az állatmintával sem foghatsz mellé. Ez utóbbival csak egy dologra vigyázz: ne ess túlzásokba! Ha a sálad leopárdmintás, a sapkád lehetőleg egyszínű legyen. Ugyanez igaz az ”oroszos” stílusra: bár az usánka divatos, tetőtől talpig szőrmébe öltözni már nem biztos.
Wellness Cafe tipp: virágos sál Mango (12 995 Ft), apró virágos sál Pull and Bear (2995 Ft), műszőrmesál Pull and Bear (2995 Ft), usánka Esprit (8400 Ft)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése