nyár

nyár

2012. december 30., vasárnap

Figyelem felkeltő ....Gyógyítható a rák ! /?/

GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!

Julianus Julius, 2012. december 10., 11:39 ·
A következő, nagyon egyszerű receptet is továbbítsátok!   

 0,5 kgr  virágméz,  3 drb. ledarált aloévera levél,  3 evőkanál  konyak ( vagy viski, v. pálinka) naponta 3x5 ek.

ÜDVÖZÖLLEK BENNETEKET!

Az alul írottakkal egyetértek, és támogatom. Ezért küldöm tovább. Arra kérlek, Te is tedd ezt!

                                                                                      
Bükkszentkereszten Gyuri bácsi a füves ember is, és Dr. Dávid  Tamás professzor, a Magyarok Házában ill.  Lébényben.                  

Emberek! Ébresztő!!!! Gyógyítható a  rák!!! Mindig is gyógyítható volt!

Immunrendszer gyors tuningolásával,  macskakarom és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlő  maggal, más antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen
 
    GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!

Megelőzésre, az  immunrendszer erősítésére törekedjetek!!! Első legyen a  méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!!

Néhány  tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló  fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengeri algák, citrom, ginko biloba, máriatövis mag,  a fent említett macskakarom, vörös  szőlő magja, töményen, stb.Minden féle-fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben!A hús, és a stressz savasít! A zöldségek,  gyümölcsök, a nevetés, lúgosít!

A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint  pl.: szeretet, önszeretet  fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani a  problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!

Egyéb  terápiák minden betegség ellen:- Pozitív gondolkodás, derű,  vidámság.- Légzésterápia- Reflexzóna  masszázs,- mozgás és még sok más!   Lehet választani a gyógymódok  között! Tehát van megoldás, csak  jó helyen kell keresni!!!  
És ez minden  betegségre vonatkozik!


A szintetikus gyógyszerek  az immunrendszer halálos ellenségei!!!  Amit a kemóval csinálnak, az  pusztítás!!! Pont legyengíti az immunrendszert!!!! Az  "orvostudomány a feje tetején" c. könyv szépen elmagyarázza a rák természetét! Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni  kell!  Leginkább természetgyógyász területen keressétek!
Pl.: Váradi Tibor: Népbetegségek I.; Mária Treben:  Gyógyteák, stb    Ennyit megtehetünk értük.          


APRÓ KÉRÉS!!

Mindenkit kérek, ossza meg, vagy küldje tovább e-mailben akár, ha csak  egy embernek is.  Minden rákosra gondolva, emlékezve.

Légy egyike az együtt érző 7 százaléknak!A  felmérések szerint a megkeresettek 93 %-a NEM küldte tovább a  gyertyát. Pedig csak egy sorról van szó. Hinni sem kell  benne. Csak nem kell restnek lenni a jóra.

NE maradj közömbös  - ne hagyd kialudni a  lángot!                 

  






1 megjegyzés:

  1. Én magam is bizonyíthatom, hogy a macskakarom nevű kapszulába zárt csoda engem is meggyógyított. Vagyis hozzásegített a gyógyuláshoz, annyira,hogy kétszeres daganatos betegségből keveredtem ki. természetesen kemoterápia mellett!!Ennek 11 éve. Remélem nem is jön vissza többé!!

    VálaszTörlés