nyár

nyár

2015. október 3., szombat

Füstölt hal pástétom .

 Füstölt sprotniból / füstölt hal konzerv/  készítettem. Elhagytam az ecetet, és nem  vajjal, hanem Delma szendvicskrémmel kevertem össze. Merülő turmix-al törtem össze a halat és a hozzávalókat. Ízlés szerint borsoztam és sóztam. Nagyon finom.  Ehető bármikor.Pl. Reggelire pirítóssal , vacsorára , uzsonnára,előételként is megfelel. Egy doboz halat használtam fel .  Jó étvágyat.







Hozzávalók:

  • 2 db füstölt makréla (kb. 40 dkg)
  • 2 púpozott evőkanálnyi vaj
  • bors
  • egy kanál mustár
  • pirítós kenyér
  • 2 kanál vörösbor-ecet
  • 2 gerezd fokhagyma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése